divendres, 2 de desembre de 2011

La Castanyada


Hola amics i amigues aquest any els nens i nenes de 4t hem tingut la sort d’organitzar la castanyada.
Primer vam fer els panellets el dia 27 d’octubre ens vam partir en tres grups: grup A a la classe de la lluna els de patata i encenalls de colorins , grup B ha la classe de la Mònica de moniato i encenalls de xocolata i grup C a la classe de la Núria de patata i ratlladura d’atmelles. Quan vam acabar els vam posar per safata i els vam deixar a la classe de la lluna. Al final tots vam tornar a cada classe i ens vam tornar a separar entre la classe de la Mònica i la classe de la Núria , ens vam posar assajar per el dia següent . Per la tarda vam fer classe normal.
El dia següent 28 d’octubre el dia preferit, vam venir tots disfressats de, castanyes i castanyeres ,(semblàvem ben be una colla d’avis)ens vam tornar a separar i entre tots vam moure les taules.
Cada grup s'han va anar a la seva classe de ginkacastanya erem 10 grups que eren: el d’estirar la corda, el de les anelles, les bitlles,la pilota llegant,la cistella de basquet ,el menjataps ,les endevinalles ,el paracaigudes ,el mikado i el control que eren els que tenien les castanyes i els panellets i també ajudaven als d’estirar la corda que estaven suant. Tots els grups vam tenir la mala sort de que plogués perquè ho anàvem a fer a la Plaça Espanyola i o vam haver de fer dins l’escola. Però hi havia un problema un grup que no el podia fer era el de apagar l’espelma perquè com estava plovent i dins de l’escola no es podia encendre foc ni tirar aigua van haver de fer una altre prova , que era, què falta?.
A la tarda vam fer activitats que eren : enviar postals, el tast i la dansa . Aquell dia ens ho vam passar de meravellà.
Desitjo que els de tercer ho passin igual.
M’agradat molt i fins aviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
4t a els DIABLES
Júlia López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada