dimecres, 2 de maig de 2012

UN BERENAR DE PASQUA


Hola amics i amigues,
Sóc la Leticia de 4rtB. Ara us parlaré sobre el berenar de pasqua. Cada un dels nens tenien que portar un aliment o beguda. Els de primer i segon van portar una beguda,  però a cicle mitja va canviar molt. De l’u al dotze tenien que portar una barra de quart, del tretze al disset un pot de Nutella ‘’Nocilla’’,  el divuit i dinou cada un tenien que portar dos pots de paté, el vint i vint -i- u  tenien que  portar un paquet de tovallons i del vint-i-dos al vint-i-cinc un tub de galetes Maria.
Desprès per la tarda, 3r i 4rt vam començar a preparar el berenar. Primer de tot vam anar al pati de dalt a rentar-nos les mans. La Mónica va separar les taules en quatre grups diferents.
Tres grups eren de fer entrepans de Nutella i l’altre per fer entrepans de paté. Quan vam acabar van sobrar uns quans pots de Nutella, i a mitja part de les galetes Maria lis vam ficar per sobre una mica de Nutella.
Quan vam acabar de fer tot vam anar al pati de secundaria per celebrar  la Pasqua. Desprès, tots vam fer una passada per agafar el que volguéssim.
¡¡¡ No ens va donar temps ni de jugar una estona com l’any passat!!!
Abans de anar-nos la Mónica ens va a anunciar que estàvem al club de Jesús!!!!!
Sens acabat el temps espero que ens tornem a veure. 
¡¡¡ADEÚ!!!  
Leticia Esteras Martínez
 4rtB ELS CASTELLERS.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada