dilluns, 19 de desembre de 2011

LA SORTIDA AL COSMOCAIXA


Hola companys i companyes! Em dic Diego .

El día 23 de Novembre els nens i nenes de 4tA i 4tB vam anar al Cosmocaixa.

Primer, quan ja estàvem tots a l’aula vam fer les parelles i vam baixar les escales i als nens de menjador ens van donar el dinar i vam sortir de l’escola. Vam agafar el metro de Collblanc i vam baixar a Diagonal. Després vam fer transbord al Ferrocarril, vam baixar a Avinguda Tibidabo. Vam pujar uns carrers fins arribar a una plaça molt bonica que estava al costat del Cosmocaixa, ens vam seure i vam esmorzar. També van deixar una estona perquè juguesim, i vam entrar al museu.

Vam caminar fins a una sala, i vam esperar. Quan va arribar el nostre monitor ens va obrir la porta i vam deixar les jaquetes i motxilles a un passadís.

Vam donar dues voltes a aquella sala plena d’experiments i vam fer una rotllana. El nostre monitor, que es deia Dani, ens va explicar l’activitat, teniem que provar tots els experiments; hi havia molts.

Hi havia una muntanya amb rius i haviem de fer una presa, un altre, si parlaves et sonava amb veu de iaio, de robot, de bebé,etc. Havia un altre que havies de trobar l’animal que més s’asemblava a un altre, també experiments d’ombres i molts altres. Després ens vam reunir en rotllana i el Dani ens va fer preguntes. Aquella activitat es deia Flash. Vam agafar les motxilles i els abrics i vam sortir d’aquella sala.

Vam anar a veure l’exposició de dinosaures, va ser molt interesant, vam anar al toca-toca. Vam dinar a un parc i després van deixar temps per jugar.

A continuació vam tornar a l’escola i l’hora que quedava vam fer classe. Això ha sigut la sortida al Cosmocaixa. Aquesta sortida m’agrada’t molt.

Fins aviat amics!

Diego Vázquez

4B Els castellers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada