diumenge, 17 de juny de 2012

Trobada del Projecte comarques

Hola amics!
El dimarts 12 de juny vam anar a trobar-nos amb l’escola Mare de Déu de la Mercè a Sant Feliu de Llobregat.
Primer vam agafar el metro fins a la Rambla Just Oliveres. Allà vam agafar Rodalies Renfe fins a Sant Feliu. Quan vam arribar vam anar tots al lavabo. Després vam fer parelles amb els de l’altra escola: el número 1 de la llista amb el seu, el 2 amb el 2, el 3 amb el 3,etc.
Més tard ens van explicar uns alumnes de l’ESO en que consistia la sortida i ens van donar uns adhesius que per falta de temps no vam poder enganxar al dossier que també ens van donar. La sortida consistia en anar a sis cases modernistes de Sant Feliu, però només vam anar a tres.
La primera casa es deia “Monmany” i la va construir Antoni Coll i Fort. La segona casa es deia “Bonaventura Raspall” i allà vivia Joana Raspall. La va construir Gabriel Borrell i Cardona. La tercera casa era un conjunt de cases que es deia “conjunt de sis cases en filera d’en molins” i també la va construir Gabriel Borrell i Cardona.
Després vam anar a un “micro” museu on ens van ensenyar molts personatges importants com: el drac, la garsa, turcs i cavallets i la mula. Gegants: princesa Violant i cavaller Guillem, Laia i Llorenç, Montserrat i Jordi i Cultura i Treball. Gegantons: Cesc “el bandoler, Mercè i Llorenç, Fada Natura i Tonet, Correfoguera i Picatrons i Rebanyuda i Banyetes. Nans: Mamelluda, Mag, Soldat i Bufó.
Més tard vam anar al parc de Torreblanca passant per la ciutat esportiva Joan Gamper. Quan vam arribar vam dinar i després vam jugar al parc que era molt gran. Aleshores va ser el moment tan esperat: vam fer el intercanvi de punts de llibre amb la nostra parella. Nosaltres els hi vam donar un fet amb trencadís de paper de colors que havíem estat fent durant la setmana. Ells també ens van donar un molt bonic. La sortida va estar molt bé.
Fins aviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.
Toni Borràs García.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada