dimecres, 18 d’abril de 2012

SORTIDA AL MNAC

Hola! Sòc Màrianne i avui us explicaré el que vam fer a la sortida al MNAC.
Primer vam anar a agafar el metro de la línea vermella que ens va portar fins la plaça Espanya. Vam pujar pel costat de les fonts de Montjüic que estaven apagades i per les escales mecàniques. Quan vam arribar al MNAC vam ficar les motxilles a uns calaixos amb clau per no tenir-les que portar a sobre durant la visita al museu. Ens va acompanyar una noia que es deia Natàlia, ella ens va donar totes les explicacions del que vam veure.
El primer que va fer va ser portar-nos a una sala molt gran i ens va comentà al que faríem durant la visita. Després vam entrar a un lloc en el que estava l’estàtua de Cleopatra, que representava el moment en el que va morí per la picadura d’una serp verinosa i de Lucrecia que va morí d’una ganivetada. Més tard ens van explicar com es feia el bronze, que és una barreja de coure i estany. El bronze és la matèria del que estaven fetes casi totes les estàtues que vam veure.
Ens van ensenyar unes figures molt curioses que eren l’home espagueti, l’home cactus i la ballarina . Per acabar vam anar a l’aula de taller on crearem amb cartolina negre i llapis de color blanc: l’home mosquit, la dona papallona, la planta carnívora, una flor, etc…
Al sortir del MNAC vam anar a un parc a dinar i vam jugar al pilla pilla tota la classe, i Núria es va quedar sorprenentment al•lucinada de veure’ns jugar a tots plegats . Ens va ploure quan estàvem al parc però vam seguir jugant. Vam agafar de nou el metro fins la parada de Santa Eulàlia i vam tornar a classe.
“M’ha agrada’t molt i ho voldria tornar a fer”. Fins aviaaaaaaaaaaaat amics i amigues.
 Màrianne Gasol Garcia

2 comentaris: