dimecres, 18 d’abril de 2012

MÚSICA TRADICIONAL


El dimecres 14 de març vam fer una sortida a l’ auditori Barrades. Vam anar a veure Música Tradicional. Per qui  no ho sàpiga que és la música tradicional és una música que es va inventar fa molts anys i que serveix per celebrar la festa major, per fer i desfer castells…Van venir tres musics i ens van ensenyar cançons que nosaltres no sabíem,i d’altres que si coneixíem i vam cantar.
Aquell dimecres també era l’aniversari de la Mireia, va pujar a l’escenari i totes les escoles que estaven allà li van cantar aniversari feliç ja que, també és una cançó tradicional.
També els musics van cantar unes cançons del camp i ens van dir que per cada treball del camp n’hi havia una cançó. Desprès van cantar la cançó de: “uno de enero, dos de febrero, tres de marzo, cuatro de abril, cinco de mayo, seis de junio, siete de julio san Fermín” que és una cançó que es canta en les festes se Sant Fermín a Pamplona. Ens van ensenyar quina és la cançó dels castellers la de muntar i la de desfer el castell. I també vam veure diferents instruments que no coneixíem.
Bé, fins un altre.
Benny Batista
4B Els castellers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada