diumenge, 5 de febrer de 2012

El Nadal a l'escola


Hola amics i amigues! Us vaig a explicar les activitats que hem fet a l’ escola per celebrar el Nadal.
El dijous 22 de desembre a les 10h del matí vam fer la cantada de nadales a l’ església. Nosaltres, els de quart, vam cantar dues cançons: Santa Nit i Tres Grans Majestats. Altres classes de l’escola també cantaven cançons i per això l’església estava plena de familiars que van venir a veure com ho fèiem.
Després tot el cicle mitjà de primària vam anar a la classe de 3r B per fer el caga tió. Els professors van escollir quatre nens i nenes que farien els relaboggs de Nadal, jo vaig ser una de les escollides i amb els altres tres vam fer cagar el tió amb cops de bastó, mentre la resta de nens i nenes cantaven una cançó. Va cagar neules, polvorons i torrons.
Quan vam acabar de fer el caga tió, vam anar cadascú a la seva classe per menjar els dolços i després fer l’amic invisible que va ser molt divertit!
El que més m’ha agradat de totes aquestes celebracions nadalenques és cantar les nadales, perquè les cançons són molt boniques i així puc cantar-les a tots els familiars i coneguts que ens reunim al Nadal per menjar i estar junts.
FELIÇ ANY! Adéu i fins aviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!

PAULA POZO MONTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada