dilluns, 27 de febrer de 2012

EL BALLET


Hola,companys i companyes del cicle mitja. Sóc la Maria i us parlaré sobre el ballet. Per doder fer ballet cal portar:

Els MAIOTS: es poden comprar a el Decathlon, a l’escola… Poden ser de tirants, de màniga curta i de màniga llarga. Els colors són : rosa, lila, negre, blau i blanc.

Les FALDILLES: es poden comprar al Decathlon, a l’escola... Poden ser incrustades al maiot o de quita i pon. Els colors són: rosa,lila, negre, blanc i blau.

Les SABATES: poden ser PUNTES I MITJA PUNTA. Es poden comprar al Decathlon o a l’escola... Els colors de la mitja punta són: crema i rosa. I el de les puntes rosa brillant.

Les MITJES: es poden comprar al Decathlon, a l’escola... Poden ser gruixudes o primes. El color ha de ser rosa.

Les JAQUETES: es poden comprar al Decathlon, a l’escola o fetes per la teva avia... El color ha de ser rosa, lila, negre, blanc o blau.

Els TUTUS: són blancs. Els compres a l’escola però, als festivals poden ser de colorins.

Fem FESTIVALS i EXÀMENS. Fem controls que tenen el nom de ROYAL pels quals estem mesos estudiant. Anem alternant un any fem festival i l’altre any examen. L’any passat vam fer examen i aquest any farem un festival.

Els balls de presentació i l’últim d’aquest festival tracten de l’historia de la Signarà. En el festival hi haurà dos parts, la primera la de la plaça sortiran: el poble , les signares , les camperoles, els soldats, i els patges. I a la segona par la del castell surt: la reina, el rei,el príncep, la princesa signarà, el minuet i crec que també el rondó. Jo sóc el minuet amb les meves companyes la Laura,la Daniela, la Mireia,la Benny i jo.

Doncs això és tot fins a la pròxima.

Maria Ibáñez

4B els castellers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada