dijous, 23 de febrer de 2012

CARNAVAL 2012


La setmana de carnaval és la més divertida de tot l’any:

El dilluns haviem de sortir del col·legi amb la roba al revés, el dimarts haviem de portar ben disfressat el cap, el dimecres ben disfressat el coll, el dijous ben disfressades les mans, a més era dijous gras i l’esmorzar també havia de ser gras, entrepà de truita o de botifarra d’ou.

El divendres en arribar a l’escola el Marci i la resta de professors ja estaven organitzant com disfressar-nos .Vam sortir a la rua a la Plaça Espanyola i ens ho vam passar molt bé . Vam donar dues voltes tots disfressats de diferents èpoques de l’història . Nosaltres anavem de robots del futur. En acabar la rua vam anar al pati de secundària a fer festa, vam ballar molt i ens ho vam passar molt bé. Per la tarda vam anar al pati i vam fer jocs de taula.

El dissabte per la tarda vaig anar a la rua del barri i jo anava disfressada amb la rua de l’escola. Vam donar la volta per tot el barri disfressats de banyeres molts originals amb el cap amb un barret de bany i esponges a les mans. No vam guanyar, però ens vam divertit molt, vam ballar a la Plaça Espanyola i després vam menjar un pica-pica al laboratori de secundària.

JUDITH TRENADO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada