divendres, 4 de novembre de 2011

TOQUEM PLEGATS


Hola amics em dic Sergi i os explicaré el dia que van anar tot el cicle mitjà i altres escoles a veure “toquem plegats”.

Primer van sortir de l‘escola, segon van agafar el metro, tercer van arribar a l’entrada de l ‘ Auditori Barrades pero teniem que esperar, per fi van entrar! Però també teniem que esperar.

Després d’ esperar va sortir el presentador,ens va presentar el pianista i ens va tocar unes cançons , una era de Sebastian Bach .

El presentador va preguntar si es podia tocar el piano a quatre mans i en Gregori va dir que si i de sobte va sortir una noia, van començar a tocar el piano junts, el presentador va preguntar si es podia tocar el piano a sis mans, va sortir una altra noia que també es va posar a tocar el piano.

Resultava que la segona noia que va sortir també tocava el Violoncel i la tercera noia que va sortir tocava el violí. Després van tocar tots junts menys el presentador i al final també va tocar el presentador que tocava la flauta i quan estava a punt d’acabar-se ens van fer un exercici que consistia en:
Tots tocavan menys un i teniem que endivinar qui era.

M’ha agradat molt.

Fins aviaaaaaaaaaaaaaaaaat amics!
Sergi Alfonso 4Ta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada