divendres, 21 d’octubre de 2011

SORTIDA AL COSMOCAIXA


Hola, em dic David i us explicaré què vam fer al Cosmocaixa el passat dimarts, 4 d’octubre.
Vam anar en metro, en els ferrocarrils Catalans i després de caminar una mica vam arribar al Cosmocaixa. Abans d’entrar vam fer dues coses, primer vam esmorzar i després vam escoltar el que la mestra ens va explicar del que faríem al Cosmocaixa. Quan va acabar l’explicació vam entrar-hi en fila per parelles. Primer vam veure el pèndol de Foucault i després vam anar provant totes les màquines que feien com una mena d’experiments. Vam anar tocant tots els aparells que es podien tocar (un que feia remolins d’aire, un altre com si fos un telèfon antic amb sis metres de tub, fins i tot un que semblava un microscopi per veure microorganismes,...).
A continuació vam passar per un tros de l'Amazònia que estava dins del Cosmocaixa. Vam arribar a la sortida de “l’Amazònia” i vam seguir tocant el que hi havia.
Al final vam anar al planetari i ens van explicar on podia estar situada la Terra a l’hivern, a la tardor, a la primavera i a l’estiu. Després ens van ensenyar les constel•lacions i de cada constel•lació ens explicaven la història de la seva forma al unir els punts. Ens ho vam passar molt bé.
Fins aviat companys.
David Rodríguez Simó


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada