dimarts, 18 d’octubre de 2011

SOM ELS BASTONERS
Hola a tot el món.

Som els bastoners de la classe de 3r B de l’escola Sant Jaume . Estem al carrer Santiago Apòstol de l’Hospitalet de Llobregat. Som 26 nens i nenes i tots tenim 7 o 8 anys. Estem molt contents d’estar al Cicle Mitjà. Aquest curs tenim un nou mestre que es diu Marci i és el primer any que tenim un mestre.

La classe que tenim aquest curs és més petita que la de l’any passat, nosaltres li diem que és molt “recollideta”. Però no ens falta de res, tenim de tot: finestres grans per on entra molta llum i aire, molts suros per enganxar els treballs que farem, prestatges per guardar llibres, diccionaris, bíblies ... Ah, també hem decorat la classe amb fotos de bastoners, i amb els dibuixos que hem fet de totes les lletres de l’abecedari, per fer-la més bonica i acollidora. Com és recollideta ara a l’inici del curs estem passant molta calor, però segur que a l’hivern estarem ben calentets.

Tenim moltes ganes de treballar i és que aquest curs farem molts treballs, dictats preparats, festes, controls, excursions, operacions, colònies i moltes coses més.

Fixeu-vos! Hem començat fent un treball sobre els bastoners. Primer hem investigat què són, què fan, com es vesteixen, on surten ..., després ho vam escriure tot en esborrany i després de revisar-ho bé ho vam escriure tot a l’ordinador. Si entreu al nostre blog QUÈ FEM, el podreu mirar. També al passadís el tenim en un mural que hem penjat.

Bé, seguiu alertes a totes les notícies que aniran apareixent al nostre “relablogg” i us mantindrem informats de totes les activitats que farem

Adéu a tots.

ELS BASTONERS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada