dijous, 27 d’octubre de 2011

L'EXCURSIÓ A LA CASA DELS ENTREMESOS.


Hola estimats Geganters, el dia 11 d’octubre vam anar d’excursió a la casa dels entremesos.

El primer que vam fer, va ser anar a agafar el metro, i una vegada vam arribar a la Casa dels entremesos vam estar una estona presentant-nos, desprès vam deixar les motxilles i ens vam quedar al mini pati de l’entrada i vam començar a fer un joc però quan ja portàvem una estona vam tenir que parar perquè van arribar els de 4rt. i ells van començar un altre joc.

Desprès la nostra classe, 3r. A (els geganters), vam anar a una sala on hi havien gegants, gegantons, nans, geganters, capgrossos, etc... De gegants hi havien molts, els gegants del Pi, la Margarideta, etc... i quan vam acabar de veure tot, ens vam ajuntar tot el cicle mitjà i vam fer una mini actuació cada classe.

Més tard vam anar a dinar al parc que estava molt a prop d’un pont molt bonic . Allà, després de dinar vam jugar una estona i quan ja va ser l’hora vam anar a agafar el metro, vam arribar a l’escola i vam agafar les motxilles per anar a casa.

Va ser un dia molt emocionat, el que més em va agradar va ser la explicació que ens van fer dues noies dels Geganters, com es fan, quan surten al carrer i qui son.

Adéu-siau, petons i abraçades per als geganters!!!!!!!

MARTINA JIMÉNEZ (3r.A)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada