dimarts, 18 d’octubre de 2011

La classe dels castellers.


Hola amics!

Som la classe dels castellers de 4B de primària de l’Escola Sant Jaume de la FEP. La nostra escola es troba a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, al barri de la Torrassa, al carrer Santiago Apòstol. La nostra escola es troba dividida en dos edificis, en un estan els alumnes de P3 fins a 4t de primària, i en l’altre de 5è fins a 2on de Btx. Per tant nosaltres som els alumnes més grans del nostre edifici. A tota l’escola tenim cinc patis, un gimnàs, un teatre i una biblioteca.

A la classe som 26 alumnes de 8 a 11 anys, aquest curs tenim un company nou que es diu Isaque. Som un grup que ens agrada divertir-nos i jugar molt. Som una mica xerrameques però, també molt treballadors. Ens agrada molt fer sortides i anar de colònies, fer esport i anar al pati. La nostra professora es diu Mónica i també tenim altres mestres com son: la Mª Jesús, la Inés, la Teresa, la Pili, l’Oriol, la Roser, les Núries, el Xavi, el Tolis, l’Àngels, la Conchi i el Ginés.

Aquest curs estem en una classe molt gran que té tres pissarres: dos de guix i una PDI que aprofitarem per fer activitats, veure vídeos, compartir treballs... Som la classe dels castellers i aquesta primera setmana estem aprenent coses sobre els castellers. La Leticia de la nostra classe és castellera i ens ajuda a aprendre moltes coses. I el Jordi R que toca el timbal ens ensenya com tocar aquest instrument.

Aquest curs farem: plàstica, medi, matemàtiques, educació física, taller de matemàtiques, català, castellà, religió, natació, anglès, música, eficàcia lectora, informàtica, educació en valors.

Durant aquest curs continuarem el relablogg, on cada setmana un company de la classe explicarà coses que fem durant el curs a la nostra classe i fora d’ella.

Bé, ens parlem en el pròxim relablogg.

Adéu amics!

4B Els castellers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada