divendres, 14 d’octubre de 2011

ELS GEGANTERSHola!!!! Som els nens i nenes de 3r A de l’Escola Sant Jaume de la F.E.P. i anem a la classe d’ELS GEGANTERS.
Els geganters som quinze nenes i dotze nens. Aquest any la nostra tutora és la María Jesús i també tenim molts professors: la Inés, la Mònica, la Núria,l’Àngels, el Ginés, la Pili, la Roser,...
Acabem de començar el curs i ens ho estem passant molt bé!!!!
A la nostra classe tenim dues pissarres molt boniques: una digital i una de guix i la nostra classe és la més gran de tot Cicle Mitjà.
També tenim uns prestatges per posar els diccionaris, les Bíblies, les joguines, els arxivadors,....
A més a més tenim a les parets uns suros per posar informacions de les diferents assignatures.
Al començament de curs hem portat imatges, pòsters i fotografies de gegants i geganters per decorar la nostra classe: ens ha quedat molt guai!!! També hem fet junts un mural molt bonic d’investigació sobre els gegants i els geganters.
Ara ja hem de treballar molt: portem estoig i tenim una carpeta per guardar molts treballs i estudiar molt. També portem diccionaris, bíblies, llibres,...
Hem començat a treballar amb bolígraf vermell i més endavant començarem a escriure també amb bolígraf blau. I aquest any també participarem en dos projectes telemàtics!!!!.
Ara a Cicle Mitjà anem a un pati que està a dalt de tot de l’escola.
Les nostres sortides de l’escola les fem per una porta petita a peu de carrer i de seguida trobem els pares.
Aquest curs celebrarem moltes festes, gimcanes, amic invisible,... Ens agrada molt fer sortides i aquest any en farem moltes. I també ens agrada molt anar de colònies!!!!!!
Si voleu tenir més notícies nostres ja cal que llegiu el que escriurem al relablogg.

Molts petons i moltes abraçades.... Ens acomiadem els geganters!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada